Novak i Jelena otvorili vrtić,pa đuskali sa decom VIDEO

Autor:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sa svojom suprugom Jelenom i njhovom Fondacijom pomogao izgradnju obdaništa u Maćvanskom Prnjavoru u opštini Šabac.

Novak i Jelena otvorili vrtić,pa đuskali sa decom VIDEO Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Bračni par Đoković nastavio je svoju humanu misiju u Srbiji.

Njihova Fondacija čija je aktivnost usmerena, pre svega, na pomoć deci u Srbiji, napravila je još jedan izuzetan korak - obezbedila je izgradnju vrtića u Mačvanskom Prnjavoru.

"Imali ste san, a mi verujemo u snove i kroz našu Fondaciju trudimo se da ovim malim ljudima omogućimo da porastu u velike ljude. Prnjavor smo želeli da posetimo odavno. Prepoznata je vaša snažna volja da se udružimo i ostvarimo ovaj projekat", rekla je Jelena Đoković na otvaranju obdaništa u koji je uloženo oko 33 miliona dinara.

U novom objektu, koji je sada deo Predškolske ustanove "Naše dete" iz Šapca, biće sprovedeni programi za 150 mališana uzrasta od tri do šest godina.

Fondacija je do sada otvorila ili renovirala 43 vrtića u Srbiji.

Jelena Đoković je istakla da nisu dovoljni jedan ili dva roditelja, već da cela zajednica treba da se uključi i pomaže deci.

"Novak i ja nismo dovoljni, potrebni ste svi vi, vaša srca, razumevanje koliko je potrebno da našu decu izvedemo na pravi put", poručila je Jelena Đoković.

A potom su ona i Novak Đoković, u veseloj atmosferi, plesali zajedno sa mališanima.

"U svetu postoji jedno carstvo..."...

Pogledajte:

Izvor: Tanjug

Tagovi:
Sve vijesti