Dnevni horoskop za 12. 2. 2019.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 12. 2. 2019.

Dnevni horoskop za 12. 2. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Imate dosta obaveza, organizujte se bolje. Danas Vam je posao na prvom mjestu. Imaćete povećan priliv novca.

Bik

Potrudite se da se posvetite više sebi. Nije dobar dan za veću kupovinu. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza koje imate.

Blizanci

Preosjetljivi ste. Kupite neku stvar za sebe koju odavno planirate da kupite. Budite diskretniji, pazite šta kome pričate.

Rak

Nervozni ste. Nemojte imati previše povjerenja u ljude koje ne znate dobro. Provjerite da li ste platili sve račune. 

Lav

Pomalo ste napeti što sve ne ide kako ste zamislili nego se stvari odvijaju veoma sporo. Danas je dobar dan za kupovinu telefona. Nađite više vremena za odmor i relaksaciju.

Djevica

Nemojte da raditi previše stvari u isto vrijeme. Fokusirajte se. Nervozni ste jer ne može sve da bude kako ste isplanirali, a želite da sve uradite savršeno.

Vaga

Moguće su nove prilike za napredak. Neka osoba koja Vam je jako bliska može biti od pomoći. Pazite gdje ostavljate dokumenta. 

Škorpija

Strastveni ste danas. Brinite malo više o sebi. Odličan je dan za saradnju sa drugima.

Strijelac

Vrijeme je da razmislite da li morate baš toliko da radite, i da malo odmorite. Ako čekate neki novac, danas možete dobiti pozitivne vijesti u vezi sa tim. Ne morate odmah sve da potrošite.

Jarac

Gledajte više sebe i završavajte ono što je Vama bitno. Nemojte da započinjete previše stvari u isto vrijeme. Moguća je glavobolja.

Vodolija

Napeti ste. Sve ide sporije nego inače. Najbolje bi bilo da danas ništa ne započinjete, nego završavajte započeto. Brinite više o svom izgledu i zdravlju. 

Ribe

Bilo bi odlično za Vas da se vidite sa prijateljima. Završite započete poslove. Pazite na rokove koje imate, budite detaljni na poslu. To će se cijeniti.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti