Albanci uz prijetnju nožem ukrali telefon i novčanik?

Autor:

Policija u Podgorici rasvijetlila je razbojništvo koje se dogodilo posljednjeg dana prošle godine, te zbog zbog sumnje da su ga počinila uhapsila mladiće T.M. (19) i E.U. (20) iz Albanije, koji su nastanjeni u našem glavnom gradu.

Albanci uz prijetnju nožem ukrali telefon i novčanik? Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac ilustracija

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je T.M. dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio da mu proda telefon uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, a zapravo je namjeravao da on i E.U. od S.C. ukradu stvari koje je ima kod sebe.

"Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je čekao na toj lokaciji, ušao u vozilo S.C. Tom prilikom T.M. je, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon", navodi se u saopštenju.

Nakon izvršenog krivičnog djela osumnjičeni su se dali u bjekstvo.

"Identifikovana su i lišena slobode zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu službenika podgoričke policije. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu", zaključeno je iz Uprave policije.

Sve vijesti