Oglasila se Dea: Dobro sam!

Autor:

Voditeljka sa odjeljenja intenzivne njege poručila svima da se dobro osjeća.

Oglasila se Dea: Dobro sam! Foto: Mondo/Goran Sivački

Načelnik VMA prof. dr Miroslav Vukosavljević rekao je u Jutarnjem programu Pinka da je Dea Đurđević zamolila da pozdravi sve koji su brinuli zbog nje i pružili joj podršku, i da je rekla da se osjeća "odlično".

Posjete voditeljki su još uvijek zabranjene, ali ona nije životno ugrožena. Čeka je još najmanje jedna operacija i dug oporavak.

U Jutarnjem je gostovala i ljekarka Hitne pomoći dr Maja Dimitrijević, koja je zbrinula Deu na licu mjesta, u teškim uslovima – još uvijek je bio mrak a ulica je bila zaleđena.

"Dea je hrabra, biće dobro"

Voditelj i Dein emotivni partner, Mladen Mijatović, rekao je da je njena situacija "dokaz da je Srbija među najboljima u medicini".

"Ovo je primjer odlične sinhronizacije i koordinacije svih službi, saobraćajne policije, patrole sa Savskog venca, pa do svih zaposlenih na VMA, saradnje sa civilnim sektorom zdravstva. To je primjer kako bi trebalo raditi i ubuduće. Naša medicina je, pored našeg sporta, na svjetskom nivou među najboljima," rekao je on.

"Želim da istaknem da su, pored Dee, povređene još dvije osobe, ali na sreću lakše. Praktično odmah nakon inicijalne dijagnostike, te dvije osobe otpuštene su odmah na kućno liječenje," rekao je on.

Pogledajte MONDO TV sa Mijatovićem!

Izvor: MONDO

Sve vijesti