Pavićević: Boli što Zvezdu nismo ni oznojili

Autor:

Trener Mornara razočaran pristupom igri svojih izabranika na meču protiv Zvezde.

Pavićević: Boli što Zvezdu nismo ni oznojili Foto: MONDO/Mladen Stojović

Uoči meča sa Zvezdom, trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da će njegov tim imati možda šansu da ugrozi rivala samo ako on odigra minimalno a njegov tim maksimalno.

Na konferenciji za medije nakon utakmice, strateg aktuelnog šampiona Crne Gore rekao je da se desilo obratno.

Mi smo bili ispod svakog maksimuma a ne mogu reći da je Zvezda bila na nekom maksimum ali rekao bih da je bila na dovoljnom nivou da završi posao prema planu. Mene najviše boli to što protivnika nismo ni oznojili. Prethodne dvije utakmice igrali smo protiv najboljih ekipa u ligi, i to smo znali, ali ne mogu da shvatim i prihvatim da u oba meča uđemo sa bijelom zastavom prije nego je meč i počeo!”, rekao je Pavićević.


On je dodao da ga je razočarao odnosom njegovih igrača na terenu.

Odigrali smo bez srca, na 35 razlike za Zvezdu oni prave dva skoka u napadu. Jedino je Pavić ostavio srce na parketu. I prošle godine je Zvezda bila bolja od nas ali smo se borili. Ove sezone je drugačije, i čim vidimo da je neko jači od nas, ponašamo se kao zečići. Ostaje nam da se spremimo za naredne utakmice, treba nam još jedna pobjeda da bi opstali u ligi. Nadam se da ćemo uspjeti u tome i privesti ligu nekako kraju”, poručio je trener Mornara.

Mornar nemoćan, Zvezda u "kućnoj atmosferi" (VIDEO)

Sve vijesti