Stigao prije sedam dana, a pauziraće šest mjeseci

Autor:

Defanzivac Igor Bašić, koji je trebao da predstavlja pojačanje za Budućnost na treningu pokidao ligamente, pa je sezona za 22-godišnjeg štopera završena

Stigao prije sedam dana, a pauziraće šest mjeseci Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Miloš Raičković se povrijedio na početku priprema i na teren će se vratiti za nekih mjesec dana, ali još jedan peh je zadesio Budućnost uoči početka proljećnje polusezone.

I to veliki peh!

Štoper Igor Bašić je pokidao ligamente i za visokog defanzivca je završena sezona!

Dvadesetdvogodišnji defanzivac se na treningu prekjuče povrijedio sam, a u slučaju takve povrede neophodna je operacija i pauza od minimum šest mjeseci. Bašić je u Budućnost stigao prije sedam dana pred put u Međugorje, a juče nije bio u konkurenciji za sastav protiv Adrie (plavi slavili 10:1) baš zbog povrede.

Budućnost trenutno na mjestu štopera može da računa na kapitena Stefana Milića, Slavka Damjanovića i Dejana Boljevića, pa nije isključeno da “plavi” do kraja prelaznog roka (završava se 14. februara) pokušaju da angažuju još jednog štopera.

Bivši fudbaler Banata i Politehnike je doveden kao sedmo pojačanje "plavih", pošto su prije visokog centarhalfa stigli Periša Pešukić, Raičković, Aleksandar Vujačić, Boljević, Miloš Krkotić i Dušan Stoiljković.

Sve vijesti