Boljević je tu, Brna želi Krkotića

Autor:

Budućnost angažovala defanzivca koji je po vokaciji lijevi bek, ali se dobro snalazi na poziciji štopera, dok su otpočeti pregovori sa iskusnim vezistom

0
A- A A+
FK Budućnost, slavlje Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  Đorđe Đurić iz Čukaričkog je odbio FK Budućnost uprkos tome što je sve bilo dogovoreno, ali je sportski sektor vicešampiona države odreagovao ekspresno dogovorivši dolazak Dejana Boljevića.

Boljević je peto pojačanje “plavih” nakon Periše Pešukića, Miloša Raičkovića, Dušana Stoiljkovića i Aleksandra Vujačića, potpisaće ugovor na godinu dana, a na proljeće će u Budućnosti igrati štopera uprkos tome što je po vokaciji lijevi bek.

Dvadesetosmogodišnji defanzivac je u karijeri igrao za Mogren, Petrovac, Teleoptik, Smederevo, slovački Tatran Prešov, Novi Pazar, Čukarički, Voždovac, uzbekistanski Nasaf, Hibernijans sa Malte, te ruski Luč iz koga je stigao kao slobodan igrač.

A Budućnost bi uskoro mogla da dobije još jedno pojačanje.

“Plavi” su počeli sa pregovorima oko angažovanja 31-godišnjeg Miloša Krkotića. Iskusni vezista već danima trenira sa našim vicešampionom, trener Branko Brnović je izrazio želju da nekadašnji reprezentativac ostane pod Goricom, pa je sada sve na sportskom sektoru, koji će pokušati da se dogovori oko finansija sa Krkotićem.

A upravo je novac najveći problem Budućnosti, pošto su finansije bile glavni razlog što nije došlo do dogovora sa Damirom Kojaševićem, Milanom Vušurovićem i Milošem Bakračem

Budućnost kratkih rukava: Đurić ne dolazi!

Tagovi:
Sve vijesti