Mažoretke stigle u Podgoricu! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Turistička organizacija Podgorice, u saradnji sa JUK Herceg Fest i Turističkom organizacijom Herceg Novog, organizovala defile sa karavanom „Praznika mimoze“ u Podgorici.

0
A- A A+

"Ovim završavamo jednu veliku promotivnu turneju, tačnije, još imamo tri dana da posjetimo Sloveniju i po reakcijama svih domaćina, očekuje se veliki dolazak gostiju, ne samo iz Crne Gore nego iz čitavog regiona. Već se rezervišu smještajni kapaciteti i ja mislim da će ovo biti prava proslava značajnog jubileja, 50 godina jedinstvene manifestacije u slavu cvijeta mimoze, a posebno veliko interesovanje vlada što program počinje koncertom Zdravka Čolića, jedne od najvećih muzičkih zvijeza. Svi naši dragi saradnici iz svih turističkih organizacija iz okruženja su najavili dolazak velikog broja gostiju, a to je i osnovni moto ove manifestacije, da što veći broj gostiju boravi tokom zime ne samo u zimskim centrima nego i na crnogorskom primorju, u Herceg Novom." kazao je Zoran Živković, član direkcije festival

"Program traje 50 dana. Veliki broj umjetničkih, sportskih događaja, tako da ćemo na pravi način obilježiti ovaj značajan jubilej", istakao je Zoran.

FOTOGALERIJA:

"Ove godine smo simbolično krenuli iz Beča, zatim Beograd, Novi Sad, Vrbas, Bijeljina, Zlatibor, Višegrad, za par dana Slovenija, tako da smo na pravi način najavili sve događaje koji će biti priređeni u toku tih 50 dana", zaključio je on.

Mažoretke su uz prepoznatljivu muziku prošetale od hotela Hilton do Trga nezavisnosti:

Izvor: MONDO