Samsung Galaxy 10: Prve prave slike sva 3 modela

Upoznajte Samsung Galaxy S10E, S10 i S10+.

0
A- A A+

Samsung će 20. februara u San Francisku predstaviti najmanje tri telefona, ove pomenute u podnaslovu, a očekujemo da vidimo i savitljivi Galaxy F, Fold ili kako god Samsung odluči da ga nazove. Ipak, da bismo vidjeli kako sva tri nova modela izgledaju ne moramo više da čekamo, za šta se pobrinula kompanija za proizvodnju dodatne opreme i maski, Patchworks, kojoj su pobjegle sve tri slike: Samsung Galaxy S10E, S10 i S10+ u svim pozama.

Samsung će na neke od modela, ove jače, ubaciti ekranski skener otiska prsta, OLED ekran, rupicu u ekranu za selfi kameru, koja će biti dvostruka na najjačem modelu i telefoni bi trebalo da imaju i masivne baterije za serije, kojima pripadaju. Ekranski skener otiska prsta potvrdio je i pozadinski kod, odnosno izrada Samsung Pay usluge.

I to je to što za sada imamo da podijelimo s vama. Kako vam se čine novi Galaxy S10 telefoni, koji će u SAD i drugim razvijenim zemljama imati I 5G verziju S10 uređaja, koja će biti po svemu najjača?

Ne zaboravite da samo na MONDU već sad imate priliku da vidite softver na našem jeziku, koji će pokretati Samsung Galaxy S10 seriju – Samsung One UI!

Sve vijesti