Ko stoji iza najmoćnijeg jajeta na internetu

Djelimično je otkriveno ko je napravio Instagram profil najpoznatijeg jajeta na internetu.

0
A- A A+

The Independent je stupio u kontakt sa vlasnikom profila internet senzacije - jajeta - koji je otkrio da je sasvim običan mladić iz Velike Britanije, tačnije Londona, koji je pokrenuo cijelu kampanju obaranja rekorda najlajkovanije slike na internetu iz puke radoznalosti.

Hajde da probamo da oborimo rekord“, rekao je on za britanski list i dodao da nije ni sanjao da će uspjeti da to uradi na ovaj način. Sve je krenulo vrlo sporo 4. januara, a tek u srijedu, 9. januara, stvari su se “zapalile“ i počeo je da stiže ogroman broj lajkova slike, koji je praćen i nevjerovatnim brojem praćenja profila.

Mladić kaže da on nije popularan i da njegov lični Instagram profil prati jedva 400 ljudi. Ipak, bilo mu je interesantno da pokuša da skine krunu poznatim ličnostima i sprovede eksperiment, koji je mnogo toga pokazao, a najviše da u vrijeme modernog interneta niko nije dovoljno slavan, uvijek postoji neko još slavniji.

Šta su sledeći koraci vlasnik najpoznatijeg trenutno Instagram profila nije želio da otkrije, ali je rekao da ima par ideja…

Ah, da, onlajn “Egg“ prodavnicu je već, naravno otvorio!

Jeste li i vi lajkovali jaje?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vijesti