Dnevni horoskop za 13. 1. 2019.

Autor:

Evo šta kažu zvijezde za danas

Dnevni horoskop za 13. 1. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas imate višak energije. Ipak, dosta ste usmjereni na sebe, pa ne zapostavljajte previše mišljenje ljudi koji Vam mogu biti od pomoći. Fokusirajte se na posao.

Bik

Budite vrijedni. Danas je odličan dan za započinjanje nekih aktivnosti. Ne prejedajte se, budite umjereni u svemu.

Blizanci

Ne opterećujte se previše poslom. Posvetite se više sebi i privatnom životu. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti. Veoma ste strastveni.

Rak

Veoma ste napeti zbog novčane situacije i sve ide jako polako. Morate da se potrudite malo više na poslu. Nervozni ste zbog iznenadnih troškova. 

Lav

Ne ulazite u rasprave sa bliskim osobama. Danas bi Vam prijalo da se odmorite i da uživate. Možete ići i na kraći put. Pazite se u saobraćaju. 

Djevica

Novčana situacija je dobra danas, zadovoljni ste. Vrijeme je da završite započete poslove. Ako čekate neki novac dugo, možete čuti dobre vesti u vezi sa tim. Budite pozitivni.

Vaga

Napeti ste. Imate utisak da Vas niko ne shvata ozbiljno. Potrudite se da napravite dogovor sa drugima, naročito sa porodicom.

Škorpija

Niste zadovoljni situacijom na poslu. Pokušajte da uložite malo više energije u rad. Ne obazirite se na osobe koje Vas opterećuju i sa kojima ne možete da sarađujete.

Strijelac

Ozbiljniji ste danas. Imate dosta briga oko posla, a niste fokusirani da riješite problem. Neki planovi neće ići kako ste zamislili, ali ne očekujte pomoć od drugih ljudi.

Jarac

Morate biti praktični, da ne planirate mnogo toga unaprijed. Ne pomažite previše drugima. Neka mlađa osoba Vam može napraviti problem na poslu. 

Vodolija

Vrijeme je da se uozbiljite. Najradije biste odmarali danas. Pazite da ne uletite u neku avanturu. 

Ribe

Iznenadni troškovi su mogući. Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne. Izbjegavajte učešće u nagradnim igrama, neće biti baš uspješno.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti