Mihailo Ristić opet promenio ligu: Francuska!

I ponovo će biti saigrač sa Damijenom le Talekom...

0
A- A A+
Zajedno u Francuskoj: Vukašin Jovanović i Mihailo Ristić. Foto: MN Press Zajedno u Francuskoj: Vukašin Jovanović i Mihailo Ristić.

U 2017. godini Rusija, 2018. Češka, a u 2019. Francuska!

Mihailo Ristić (23) je ovog januara ponovo promenio "kluspke boje" i ubuduće će nositi dres Monpleljea, u koji je šest meseci pre njega stigao Damijen le Talek, njegov nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde.

Centralni vezista, ili po potrebi levi bek, je prethodnih godinu dana bio član Sparte iz Praga za koju je ove sezone odigrao samo šest minuta, a potom se vratio u Krasnodar.

S obzirom na to da ni u ruskom klubu nisu računali na njega, Ristić i njegov agent pronašli su sredinu koja je zainteresovana da otkupi njegov ugovor, a na zvaničnom sajtu Monpeljea nije objavljeno na koji period će saradnja biti zaključena.

Monpelje je već bio aktivan u ovom prelaznom roku, pa je klub sa juga Francuske prethodno doveo i španskog vezistu Marija Suareza, nekadašnjeg igrača Atletika i Viole.

Momak iz Bijeljine je debitovao za Zvezdu još 2014. godine i u naredne tri godine je zabeležio 91 nastup, uz sedam golova, da bi potom bio prodat Krasnodaru za oko dva miliona evra. Uprkos dobrom početku karijere u Rusiji, polako je gubio mesto u timu...

Sve vijesti