Goli selfiji od 70 MILIJARDI dolara! (VIDEO)

Autor:

Toliko će najbogatiji čovjek na svijetu izgubiti zbog afere o kojoj bruji čitava planeta!

Goli selfiji od 70 MILIJARDI dolara! (VIDEO) Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File Džef i Mekenzi Bezos

Američki milijarder, osnivač kompanije Amazon, razvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a moraće da joj isplati oko 70 milijardi dolara!

Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procijenjeno na 140 milijardi dolara, moraće na pola da podijeli svoj imetak sa suprugom Mekenzi jer nisu imali predbračni ugovor, a "isplivalo" je da joj je bio nevjeran.

Prema pisanju stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljkom Loren Sančez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete!

Bezos je, prenosi "San", svojoj ljubavnici slao lascivne poruke i golišave selfi fotografije, na kojima je hvalio veličinu svog "ponosa" i obećavao joj da "neće biti nježan".

Par se krišom susretao na raznim mjestima, a Bezos je ljubavnicu vozikao po svijetu svojim privatnim avionom. Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga vidjela ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona. Mekenzi i Džef vjenčali su se pre više od dvije decenije i imaju četvoro djece, tri sina i usvojenu djevojčicu iz Kine.

Ovo je Loren!

Izvor: YouTube/simonjester90210

Tagovi:
Sve vijesti