Adria Media Group i Mondo Inc strateški partneri

Autor:

Vodeća regionalna medijska kompanija Adria Media Group i Mondo Inc, dio liderske regionalne tehnološke kompanije Wireless media Sistem, u saradnji sa investicionom kompanijom Roda grupa, ostvarile su strateško partnerstvo.

0
A- A A+
mondo Foto: MONDO

Ova sinergija rezultat je višemjesečne analize potencijala, i istovjetnih pogleda na dugoročnu strategiju razvoja.

Partnerstvo dveju kompanija stvoriće jedinu medijsko tehnološku platformu na prostoru jugoistočne Evrope, upotpunjujući prisustvo Adria Media Grupe tržištima Srbije, BiH i Crne Gore na kojima je Wireless media sistem već godinama prisutan.

Liderska pozicija Adria Media Grupe u segmentima dnevnih novina, digitalnih media i magazinskih izdanja od sada je osnažena tehnologijom kao bazom za razvoj televizijskog sadržaja.

"Mondo Inc, dio vodeće tehnološke kompanije Wireless media na području zapadnog Balkana, sa višegodišnjim prisustvom u medijskoj industriji kroz razvoj naprednih rješenja za značajne klijente poput United grupe i Telekoma Srbije, Adria Media Grupi donosi novi tehnološki talas. Cilj je nastavak impresivnog rasta kompanije, zajedno sa timom sjajnih ljudi koji su pozicionirali AMG kao lidera na tržištu. Unaprijeđenje zadovoljstva Adrijinih korisnika i otvoranje novih mogućnosti za dalju advertising ekspanziju digitalnih izdanja, a sve u cilju podizanja standarda u korak sa svjetskim trendovima. Raduje me što ćemo u budućnosti zajedno sa gospodinom Rodićem i njegovim timom razvijati kompanije", naglasio je Igor Žeželj, predsjednik i CEO Adria Media Group.

"Adria Media Grupa kao vodeća medijska kompanija na prostoru zapadnog Balkana, uspješno nastavlja svoju viziju razvoja. Veliko mi je zadovoljstvo što otvaramo novu fazu razvoja, transformacijom Adria Media Grupe u medijsko-tehnološku kompaniju. Srećan sam zbog toga što smo uspjeli da nađemo pravog strateškog partnera u kompaniji Wireless media sistem i gospodinu Žeželju. U potpunosti su nam se poklopili planovi o razvoju i vizija budućnosti medija. Ovim iskorakom pratimo svjetske trendove kreirajući pionirsku platformu prisutnu na tržištima centralne i istočne Evrope", istakao je Aleksandar Rodić, predsjednik Roda Grupe.

Sve vijesti