Marej šokirao i rastužio Noleta

Autor:

"Znamo se od malena i odigrali smo toliko neverovatnih mečeva širom sveta. Tužno je reći da će se igrati verovatno poslednji Australijan open", izjavio je Novak Đoković povodom najave Endija Mareja da uskoro završava karijeru.

Marej šokirao i rastužio Noleta Foto: Michael Dodge/Getty Images/Guliver

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priznao je da ga je veoma iznenadila najava Britanca Endija Mareja da će uskoro završiti karijeru zbog stalne povrede kuka i poručio da mu je žao zbog toga.

Marej je kroz suze otkrio da će, ako izdrži napore, najkasnije do kraja Vimbldona da završi karijeru.

"Iskreno, nisam znao za Endijevu najavu. Uh, ne znam šta bih rekao previše... To je šok. Ista smo generacija i tužno je videti kroz šta prolazi poslednjih godina. Znam kako se oseća, imao sam i ja povredu lakta, s tim da je njegova povreda teža", rekao je Đoković, a njegovu izjavu preneo je portal "Tennis Actu".

Endi Marej u suzama najavio kraj karijere! VIDEO, FOTO

Novak je velikom rivalu, ali i prijatelju, poželeo da sa porodicom uživa u budućnosti.

"On je veliki šampion, moj prijatelj, odrasli smo zajedno i znamo se od tada, od 11,12 godine i odigrali smo toliko neverovatnih mečeva širom sveta. Tužno je reći da će se igrati verovatno poslednji Australijan open", kaže Novak.


Đoković u napadu na rekordnu sedmu titulu u Melburnu kreće mečom protiv Amerikanca Mičela Krugera, dok se Marej sastaje sa Špancem Robertom Bautistom Agutom.

Sve vijesti