Niko neće go u kafanu

Prvi restoran za nudiste koji je u Parizu otvoren pre nešto više od godinu dana zatvara se zbog slabe posete.

Niko neće go u kafanu Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Svega 15 meseci nakon otvaranja, O'naturel prvi restoran u kojem su nudisti mogli da uživaju u hrani u skladu sa svojom životnom filozofijom zatvara se zauvek.

Posetioci restorana u ulici Gravej, u 12. pariskom arondismanu, na ulazu su morali sasvim da se skinu, odeću bi ostavljali u garderobi, a potom nagi prelazili u salu u kojoj su mogli da uživaju u obrocima čija se cena kretala od tridesetak evra naviše…

Uprkos velikim planovima, jer je sala imala 40 mesta, i činjenici da su prozori restorana bili prekriveni zastorima, tako da "moral lokalnog stanovništva" nije bio ugrožen, a ni gostima niko nije smetao, O'naturel je propao zbog slabog interesovanja pariskih naturista, tako da su vlasnici prinuđeni da ga zatvore.

Na Facebook stranici O'naturela, vlasnici su najavili da će 16, februara biti poslednja prilika da se večera na ovom mestu.

"Pamtićemo samo dobra vremena, upoznavanje divnih ljudi i goste koji su uživali u izuzetnim trenucima", napisali su Majk i Stefani, blizanci koji su bili vlasnici ovog restorana uprkos činjenici da oni sami nisu naturisti, prenosi "Dejli mejl".

Pogledajte fotografije Pariza:

Prvi muzej u koji možete da ušetate goli

Tagovi:
Sve vijesti