Tim godine FIFA 19

Autor:

Pogledajte ko je to ove sezone nominovan za TIM GODINE FIFA 19 igre

0
A- A A+

Drugu godinu zaredom TIM GODINE (Team of The Year) FIFA igre biće izabran na osnovu stručnog mišljenja i glasanja uglednih medija, sportista i EA Sports FIFA članova zajednice. Osim toga igrači će biti rangirani i pomoću stvarnog učinka u toku 2018. godine.

Pročitajte i ovo: FIFA 19 opis igre >>>

U posebnim kutijama, koje su isporučene svim odabranim partnerima izbora, nalazi se po 55 nominovanih igrača, koji će biti odabrani u formaciji 4-3-3, a svaki član žirija, koji je dobio kutiju sa igračima mora do 7. januara da upiše odabrane i postavi fotografiju igrača, uz korišćenje oznake #TOTYVote. Na ovaj način biće sakupljeno 60 odsto glasova, dok će ostalih 40 odsto biti glasovi EA Sports zajednice.

Pročitajte i ovo: Evo zašto Ronalda nema u ovom i drugim FIFA klipovima

TIM GODINE biće proglašavan u etapama od 7. januara i to kroz specijalne dodatke u FIFA 19 Ultimate Team odeljku igre. Na spisku nominovanih igrača, iz našeg regiona nalazi se pet igrača iz Hrvatske, među kojima je i Modrić.

Pogledajte svih 55 nominovanih igrača na linku, a zatim pogledajte i video i javite nam koji je vaš TIM GODINE FIFA 19 igre!


Izvor: EA Sports FIFA

Sve vijesti