Progovorio Darko: Evo zašto sam se slupao

Autor:

Pevač koji je zadobio teške povrede i mesec dana proveo u bolnici otkrio da li je bio pijan za volanom.

Progovorio Darko: Evo zašto sam se slupao Foto: ATA Images

Pjevač Darko Lazić, koji je prije više od mjesec dana doživio tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ozbiljno povrijeđen, progovorio je za "Kurir" iz banje u kojoj se trenutno oporavlja.

Lazić je najprije rekao da nije bio pijan za volanom, iako je srpska štampa pisala da je analiza krvi utvrdila da jeste, i da je imao čak 1,39 promila alkohola u krvi.

Progovorio: Greška je mogla da me košta života

"Nisam bio pijan, ja sam zaspao za volanom. Da sam bio pijan, ne bih ni išao kući. Čist umor, imao sam nekoliko dana prije toga jurnjavu, proslave, posao... Svima bih poručio da ne voze umorni, i da se uvijek vežu kada voze. Umor je gadna stvar, gora i od alkohola," rekao je Lazić za "Kurir".

On je "potkačio" i estradu, rekavši da je sada shvatio ko je bio uz njega, a ko ne.

"Nažalost, neki ljudi koje sam očekivao nisu se ni pojavili, ni javili porukom. To je njihov izbor, ali ću ubuduće zbog toga drugačije gledati na sve," rekao je on.

Lazić za sebe kaže da je "najtraženiji, ali ne i najplaćeniji" pjevač.

"Dosta se radilo od početka, a tek ću da radim kada izađem iz bolnice. Mislim da bi svako u mojoj situaciji imao jaku želju da ponovo stane na noge, ja sam čovjek koji živi brzo, i mjesto me ne drži," rekao je on.

Tagovi:
Sve vijesti