Nova Kruela de Vil! (VIDEO)

Autor:

Ova glumica je dobila čast da glumi poznatu zloću.

Nova Kruela de Vil! (VIDEO) Foto: Guliver/Getty Images/Vittorio Zunino Celotto, YouTube/Thiago

 Tri godine godine nakon što je Dizni objavio da razmišlja da napravi igrani film o Krueli de Vil, sada su zvanično i potvrdili da je projekat dobio zeleno svjetlo, kao i da će glumica Ema Stoun tumačiti lik zle žene koja mrzi pse.

Film će biti o poreklu ovog ozloglašenog lika i radnja će se dešavati u osamdesetim godinama 20. veka, pa će imati "pankerski vajb", prenosi "The Hollywood Reporter".

S obzirom na to da je priča o Melefisent, veštici iz "Uspavane lepotice", prošla veoma unosno na bioskopskim blagajnama, Dizni se nada da će moći da ponovi taj uspjeh i sa Kruelom.

Kruelu de Vil je stvorila britanska književnica za decu Dodi Smit u romanu "101 dalmatinac" iz 1956. godine. Pet godina kasnije, kompanija Volta Diznija je pretvorila ovu priču u animirani klasik koji svi danas poznajemo.

Već smo 1996. godine imali prilike da vidimo igrani film po ovom romanu, gde je Kruelu de Vil igrala glumica Glen Klouz, a film je imao i nastavak koji je objavljen 2001. godine.

Nije još poznato ko će režirati priču o zloj modnoj kreatorki, ali je u pregovorima sa Diznijem navodno reditelj Kreg Gilespi koji stoji iza filma "I, Tonya".

Podsetite zašto smo Kruelu svi mrzeli:

Izvor: YouTube/LifeOf 925

Sve vijesti