Hoteli u Tivtu gotovo puni za novogodišnje praznike

Autor:

Turistička organizacija Tivat saopštila je da je hotelski smještaj u tom gradu popunjen za novogodišnje praznike, kao i većina kapaciteta u privatnom smještaju.

Hoteli u Tivtu gotovo puni za novogodišnje praznike Foto: Turistička organizacija Tivat Tivat

Direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočić saopštila je da je promocija novogodišnje regionalne kampanje realizovana u Beogradu i Sarajevu, a da su planirana u Tirani, Dubrovniku, Trebinju i Sarajevu.

“U Beogradu smo imali promociju s' brojnim medijima. Beograd će se desiti još jedanput, kada je u pitanju regionalna kampanja ovog projekta” kazala je Glavočić i ocijenila da je TO Tivat zaokružila, što se tiče regiona, kvalitetnu kampanju.

Ona je kazala da su ove godine imali uspješno i online oglašavanje, uz tradicionalne vidove marketinga.

Gabrijela Glavocic Foto: Turistička organizacija Tivat Gabrijela Glavocic

“Imamo dobre najave, većinom su svi hotelski kapaciteti bukirani i dobar dio privatnog smještaja”, kazala je Glavočić.

Ona je navela da zvanični novogodišnji program u Tivtu počinje 26. decembra, a da će Novogodišnje gastro kućice na gradskoj rivi Pine biti postavljene oko 20. decembra.

“Novu godinu dočekujemo uz Željka Joksimovića, 1. januara je repriza uz Lepu Brenu, a sa nama će biti i brojni drugi izvođači iz regiona”, podsjetila je Glavočić, navodeći da su se potrudili, u saradnji sa brojnim gradskim javnim ustanovama, obezbijede posjetiocima cjelodnevne aktivnosti, predstave za djecu i za odrasle, plesne performanse, gastro i druge sajmove, koje će se odvijati tokom cijelog dana.

Glavočić je kazala da opština Tivat i dalje bilježi rast posjeta, napominjući da je prošlog petka iznosio 11 odsto.