OPREZ: Poledica na putu!

Autor:

U Crnoj Gori saobraća se po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima na sjeveru izražena je poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

0
A- A A+
zima, gume, zimske gume, sneg, putevi, zastoj, saobraćaj, automobil, kola, zastoj, led, mećava, nevreme, poledica, put, ulica, putevi, autoput Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Zimska opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Iz Auto moto saveza su kazali da je upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj se obustavlja od devet do 12 i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Noću se saobraćaj obustavlja u terminu
od 22 do šest sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Risan – Perast je, zbog izgradnje pješačke staze, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-20 dionica Berane-Petnjica, na lokalitetima Berane-Stjenice i Stjenice-Podvavde biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 12 sati i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Zbog geodetskih radova na magistralnom putu Bar – Ulcinj, saobraćaj će biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog sanacije mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica - Kolašin promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Berane-Lubnica-Jelovica zbog radova je promijenjen saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Tagovi:
Sve vijesti