Alihodžiću produžen pritvor zbog prebijanja supruge

Autor:

Protiv Novopazaraca Dženela Alihodžića (32) podnijet je optužni predlog zbog krivičnog djela nasilje u porodici. Njemu je istovremeno za još mjesec dana produžen pritvor.

Alihodžiću produžen pritvor zbog prebijanja supruge Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Alihodžić je tokom saslušanja izrazio žaljenje i kajanje što je postupio na takav način prema svojoj bivšoj ženi, piše Dan.

“Priznajem da sam je udarao, ali ne želeći da joj nanesem bilo kakve povrede. Ne opravdavam sebe. Bio sam potpuno van sebe, iziritiran i isjekiran zbog svega što mi se dešava u porodici. Naime, isključivi motiv moga bijesa, koji nijesam sebi smio dozvoliti, jeste to što nijesam bio u mogućnosti da viđam svoje dvoje maloljetno djece. To mu bivša supruga nije dozvoljavala iako za to imam pravosnažnu sudsku presudu. Želio sam samo da razgovaram sa suprugom, koja ni to nije željela. Ne znam šta mi je onda bilo, ugledao sam neku drvenu letvu u blizini i udario je”, kazao je Alihodžić.

On je uhapšen 29. oktobra blizu granice Crne Gore i Srbije, u mjestu Sipanje zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu Edisu Zoronjić (30).

Tukao ženu jer mu je branila da viđa djecu

Sve vijesti