Ako je ovo Galaxy S10…

Onda je ovo najveće “curenje“ povjerljivih stvari, kojih smo dosad bili svjedoci!

Ako je ovo Galaxy S10… Foto: Promo / Samsung / Weibo / OnLeaks

Kompanija Samsung bi trebalo da najavi Galaxy S10 modele (dva, tri ili četiri ukupno) tek u februaru ili martu, a sad su procurili navodni renderi i studijske slike jednog od modela - Galaxy S10+. Ako su slike autentične, Galaxy S10 + imaće tri horizontalno poravnate kamere na poleđini i dvije sprijeda, u nekakvoj mešavini rupe i “notch“-a. Dizajn telefona jeste drugačiji, ali ne previše u odnosu na prethodnu generaciju telefona i osim što je zaobljeniji ima i nove boje kućišta, uključujući i model sa prelivanjem jedne boje u drugu.

GSMArena napominje da ove slike treba uzeti sa rezervom, iako su procurile zahvaljujući dosad preciznom “tasteru“ OnLeaks (sve ranije objave su uglavnom bile tačne).

Pomenuti portal navodi da je ispod ekrana ultrasonični skener otiska prsta, koji će registrovati prst na bilo kom dijelu ekrana i tako omogućiti još lakše otključavanje, a srećom po sve nas tu je i dalje i klasičan 3.5 mm audio ulaz. Ekran telefona je dijagonale 6.4 inča, dimenzije 157 x 75 x 7.8 milimetara, a početna cijena osnovne konfiguracije Galaxy S10+ je, ako je vjerovati izvoru, ravno hiljadu eura.

Pročitajte i ovo: Koliko će biti (munjevito) brz Galaxy S10+ >>>

Slike uživo, koje imate priliku da pogledate u galeriji, poklapaju se sa pređašnjim opisima telefona, a primjećujemo i da je u upotrebni tamna Galaxy tema menija, što je rezervisano za One UI, koji će biti predstavljen baš sa ovim telefonima S10 serije.

Šta je od svega ovog istina - saznaćemo kroz samo nekoliko mjeseci!

Da li vam se dopada ovaj nepotvrđen izgled Galaxy S10+ telefona?

Tagovi:
Sve vijesti