Nažalost, Samsung izbacuje 3.5 mm ulaz i uvodi “notch“

Samsung, nekad najuporniji proizvođač protiv ovih trendova, iak je odlučio da im se prikloni.

Nažalost, Samsung izbacuje 3.5 mm ulaz i uvodi “notch“ Foto: Promo / Samsung

Strani mediji izvestili su da će novi model Galaxy A8s, koji će imati trostruku kameru sličnu Galaxy A7 telefonu, doći na tržište BEZ 3.5 mm audio ulaza. Prava šteta i priličan šok, ako nas pitate. Nismo sigurni zašto je Samsung odlučio da ovo uradi, ako jeste, pa ćemo sačekati da se uređaj pojavi na tržištu, da bismo direktno od kompanije iz Južne Koreje imali priliku da saznamo o čemu se tačno radi.

Pročitajte još i ovo: Samsung konačno najavio Android 9.0 Pie ažuriranje!

Prema objavi GSMArena sajta ovo je prvi uređaj kompanije, koji će imati ekran preko cele prednje strane telefona, ali s rupom u gornjem, levom uglu za kameru. Takođe, ovaj model će se prema tom izvoru pojaviti prvo u Kini, a onda i u celom svetu.

Samsung Galaxy A8s. Foto: Promo / Samsung Samsung Galaxy A8s.

Samsung je još ranije objavio da će se i na njegovim telefonima koristiti omraženi “notch“, kao jedan od ovih oblika: kapljica (samo za kameru), rupa (kao što će imati ovaj Galaxy A8s model), oštro isečeni "V notch", ali ne i klasičan, kao što ga imaju konkurenti (širok zub u gornjem delu ekrana).

Kako vi komentarišete ove odluke Samsung kompanije, da li ste zadovoljni?

I na kraju, podsetnik na to kako je Samsung nekad "notch" koristio protiv svojih konkurenata - pogledajte video. Nadamo se da su obe promene debelo opravdane!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Samsung US

Sve vijesti