Super cijene najsavremenijih telefona uz Urban pakete

Autor:

U susret praznicima kompanija m:tel je pripremila ponudu pametnih telefona po najpovoljnijoj cijeni, počev već od 1 euro uz Urban pakete.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:telZa sve koji žele sebe ili dragu osobu počastiti pametnim telefonom dostupno je mnogo savremenih modela različitih proizvođača.

Iz ponude izdavajamo mjesečne rate za sljedeće modele  telefona: Samsung S8+ za 20 eura, Samsung S8 po cijeni 15 eura i Samsung J7 za samo 2 eura mjesečno uz Urban L paket. Uz Urban M pakete mjesečna rata za Samsung A5 je samo 5 eura, dok je za  model Samsung A3 samo 3 eura. Pored ovih Samsung modela, takođe izdvajamo i odlične modele Alcatel telefona, koji se uz Urban M paket mogu kupiti na rate i to model Alcatel 3V za samo 2 eura, a Alcatel 3X za samo 1 euro mjesečno.

Svi korisnici koji kupe telefon uz neki od Urban paketa, dobijaju 10 puta više Interneta od količine predviđene odabranim paketom. Tako u Urban XL paketu korisnici će svakog mjeseca dobiti čak 100GB Interneta po najvećoj brzini.

Urban paketi, podjećamo, sadrže fiksne resurse i najveće količine Interneta u sklopu pretplate, opciju prenosa nepotrošenih resursa u naredni mjesec i mogućnost pristupa digitalnim servisima.           

Korisnici mjesečno na raspolaganju imaju odredjenu količinu Interneta, nakon čega mogu aktvirati internet tarifni dodatak po želji, a u zavisno od paketa i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka mondo GO aplikaciji, zatim za upload i download za digitalni servis Urban disk i 10 GB cloud prostora za smještanje podataka na Urban disc servisu, kao i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka Internet stranama: Wikipedia, Facebook, Twitter, WhatsApp, Viber uz neograničen internet saobraćaj.

Posebnost Urban paketa je u tome što su resursi koji se odnose na razgovore odvojeno troše za razgovore u mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori. Takođe, ukoliko ih korisnik ne potroši u toku tekućeg mjeseca, prenose se u sljedeći mjesec. Urban disk digitalni servis omogućava korisniku da sačuva sve svoje fotografije, video klipove i fajlove na onlajn serveru. Ako korisnik promijeni, izgubi ili pokvari telefon, svi podaci koji se nalaze na Urban disku ostaju sačuvani i mogu se pogledati na računaru ili prebaciti na novi telefon jednim klikom.

Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Sve cijene su sa PDV-om, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tagovi:
Sve vijesti