Kada putuješ u Srbiju, biraš samo prva klasa tiket!

Autor:

Kompanija m:tel je i ove godine obezbijedila najpovoljniji roming za svoje korisnike.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:telU ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 34,9 eura omogućava svim korisnicima  m:tel-a da do kraja 2019. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 m:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže (068 i 060 m:tel mreže), kao i neograničeni mobilni Internet. 

Promo cijena od 34,9eura je aktuelna do 1. Januara 2019.godine, a od tog datuma cijena Prva klasa tiketa je 39,9 eura. 

U ponudi su, takođe, 15-dnevni tiket po cijeni od 9,9 eura ili sedmodnevni tiket po cijeni od 5,9 eura. Super povoljne cijene m:roming tiketa dostupne su i za Sloveniju, Kosovo i Bosnu i Hercegovinu! 

Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima m:tel-a. 

Kupovina m:roming tiketa se vrši putem m:tel menija pozivom *105#, pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica. 

Kako bi ostali  u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju, iskoristite novu ponudu m:roming tiketa kompanije m:tel. 

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Tagovi:
Sve vijesti