Fortnite potukao Red Dead Redemption 2 i sve druge

Na prestižnoj dodeli nagrada za ovu godinu, Golden Joystick Awards, nije trijumfovao RockStar hit, na iznenađenje mnogih!

0
A- A A+

Golden Joystick Awards 2018 dodela nagrada za najbolje igre održana je u Londonu i sudije i publika su rekli svoje - Fortnite je ultimativna igra godine!

Gejming fenomen, koji je zaludeo svet je odabran u izuzetno natrpanoj i nikad jačoj kategoriji, koje su činile sve igre objavljene od 1. novembra 2017. godine do kraja oktobra ove godine. Među pretendentima za titulu igre godine bili su i God Of War, Red Dead Redemption 2, Spider-Man i drugi izuzetno popularni naslovi.

God Of War osvojio je najviše statua, za priču, zvuk, grafiku i PlayStation igru godine. Fortnite je trijumfovao i u kategoriji najbolje takmičarske igre, dok je Overwatch najbolja eSport igra. Red Dead Redemption 2 je, neočekivano, izostao kao pobednik u mnogim od ovih kategorija, ali je u rukama RockStar-a završila “utešna“ nagrada za igru godine po oceni kritike. Mobilna igra godine je PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile.

Nagradu za izdržljivost i trajanje dobila je igra World of Tanks.

Izvor: Ninja

Izvor: YouTube/Fortnite

Tagovi:
Sve vijesti