Baš baksuzan telefon: Sad ne radi ni kamera!

Autor:

Serija problema se nastavlja. Ovog puta je na red došla “fatalna greška“ kamere, koju je nemoguće koristiti.

0
A- A A+

Da nije smešno bilo bi tužno. A da je loše - jeste! Jer je ovo ko zna koji po redu Pixel 3 i Piel 3 XL propust, koji se samo nižu jedan na drugi! Sad je u pitanju Google Pixel kamera, koju korisnici uopšte ne mogu da koriste, nakon što im se posle pokretanja kamera aplikacije ispiše obaveštenje o nekakvoj fatalnoj grešci, nakon čega se kamera zatvara.

Pročitajte i ovo: iPhone demolirao Pixel 3 XL (VIDEO)

Problem izaziva neka od aplikacija i njena potreba da komunicira sa kamerom, (poput Instagram ili Snapchat aplikacija kaže PhoneArena, ali se ne radi o tim aplikacijama), kad se prekine komunikacija između te aplikacije i kamere. Na Reddit mreži nalazi se najviše primera o tome kako kamera ne radi i nekoliko obaveštenja, koja sistem korisnicima izbacuje.

Nažalost, u ovom slučaju ne pomažu ni isključivanje niti vraćanje uređaja na fabrička podešavanja, a Google je rekao da istražuje šta se dešava i da će nakon toga objaviti popravku tj. zakrpu sa nekim od narednih sigurnosnih ažuriranja.

S obzirom na to da je Pixel 3, odnosno Pixel 3 XL jedan od najboljih telefona, kad je kamera u pitanju, ovo je prilično veliki problem i za korisnike i za Google, koji je čak pristao nekim korisnicima odmah da uruči i novi uređaj zbog ovog problema.

I na kraju da pomenemo još jednom - sačekajte sa kupovinom ovog telefona, koji nije zvanično podržan kod nas, ako planirate kupovinu, makar dok Google ne ispegla sve propuste, koji se, evo gotovo svakodnevno dešavaju.

Izvor: Made by Google

Izvor: Made by Google

Sve vijesti