Dnevni horoskop za 20. 11. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 20. 11. 2018.

Dnevni horoskop za 20. 11. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Posvetite više pažnje sebi i svojim obavezama. Organizujte se bolje da ne biste bili pod stresom. Odličan je dan za neke nove poslove.

Bik

Sve Vam ide od ruke. Prezadovoljni ste novčanom situacijom. Možete lako srediti neke obaveze koje ste stalno odlagali.

Blizanci

Ne osjećate se najbolje. Skloni ste raspravama. Danas bi trebalo da se posvetite druženju sa prijateljima,  to će Vam prijati.

Rak

Previše ste osjetljivi. Ne osjećate se najbolje jer ne možete da postignete da odradite sve obaveze na vrijeme. Potražite pomoć ako Vam je potrebna.

Lav

Veoma ste vrijedni. Sve Vam ide lako i bolje nego obično. Imate motivaciju i što prije završite, više ćete vremena imati za relaksaciju.

Djevica

Danas je dan za zabavu. Potrudite se da se fokusirate na pozitivne stvari na poslu. Mogući su povećani troškovi, pa se potrudite da više štedite.

Vaga

Osjetljivi ste danas. Odradite ono što je prioritetno. Ne uključujte previše emocije u sve što radite. 

Škorpija

Komunikativni ste. Potreban Vam je savjet drugih ljudi, ali ipak ćete uraditi kako ste prvobitno mislili. Nekad nije loše napraviti kompromis. 

Strijelac

Danas očekujte priliv novca. Potrudite se da date sve od sebe da organizujete svoj posao bolje. Tako ćete biti zadovoljniji. Ne kasnite, već budite odgovorni.

Jarac

Napeti ste. Imate dosta obaveza koje sporo odrađujete i to Vas nervira. Moguća je glavobolja zbog stresa.

Vodolija

Ne osjećate se baš najbolje. Potrudite se da se fokusirate na svoje zdravlje i odmarajte više. Završite sve što ste započeli da ne biste bili nervozni. 

Ribe

Danas je dobar dan za druženje. Možete se vidjeti sa nekim prijateljima sa kojima se niste vidjeli odavno. Dajte sve od sebe da nađete vrijeme za odmaranje, ne morate raditi stalno. Samo odradite prioritete.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti