Rus za novi iPhone ponudio kadu punu kovanica (VIDEO)

Eksperiment moskovskog blogera je uspio - kupio je novi iPhone XS kovanicama, koje je unio u Apple radnju u kadi!

0
A- A A+

Svjatoslav Kovalenko, ruski bloger, napravio je izuzetan eksperiment revoltiran činjenicom da u Moskvi retko koja prodavnica želi da primi veću količinu kovanica prilikom plaćanja. Da bi provjerio kakav je Apple stav po tom pitanju on je tokom nekoliko dana sakupljao i punio kadu za kupanje sitnim rubljama. Na kraju je “tovar“ od 100.000 rubalja težio čak 350 kilograma (ne znamo koliko je to tačno u “novim kilogramima“)!

Na putu do Apple prodavnice u jednom moskovskom tržnom centru Svjatoslav i njegovi pomoćnici su čak imali i problem s obezbjeđenjem centra, a policija je nakon toga nadgledala cijelu situaciju kopvine.

Pročitajte i ovo: Apple više neće otkrivati koliko je iPhone-a prodao

Zaposleni u Apple prodavnici pristali su, na iznenađenje svih, da Svjatoslav kupi novi iPhone kovanicama od kusura iz kade, a brojanje je trajalo više od dva sata.

Nakon što je izbrojano svih 350 kila metalnog novca Svajtoslavu je uručen novi iPhone XS sa memorijom kapaciteta 256 gigabajta. Na kraju svega Kovalenko je rekao da je želio da skrene pažnju svima na to da je novac od kusura, takođe novac i da je nedopustivo to što neki prodavci ne žele da prime kovanice u većoj količini.

Tagovi:
Sve vijesti