Severina o golim slikama: Baš sam dobra ženska!

Autor:

Pjevačica je prvi put prokomentarisala skandal kada su u javnost isplivale njene privatne golišave fotografije.

0
A- A A+

  Iako su nedavno medije preplavile fotografije na kojima je Severina (46) potpuno gola, pjevačica o ovom skandalu mudro je ćutala. Ali, sad je napokon odlučila da se osvrne na sporne slike i kaže kako se osjećala kad su iste procurele u javnost.

"Kad su izašle ove slike mene kao od majke rođene u pozi Rembrantovih ljepotica, odmah sam nazvala menadžera Tomicu i rekla mu da te fotke lijepo stavi na omot CD-a, jer će se puno bolje prodavati od ovih naših obučenih. Obučena ili gola, baš sam dobra ženska", izjavila je Severina ekskluzivno za drugi broj magazina "Appeal" čiju naslovnicu krasi, prenosi "Jutarnji.hr".

Pjevačica je otkrila i čiji savjet joj je najviše pomogao u tim neugodnim trenucima.

"Najbolji savjet dao mi je moj djed: 'Treba se rugati sa životom i nikad ga ne shvatiti ozbiljno'. I često se toga sjetim. Čak i s ovim golim slikama mene, rugam se životu ili se on ruga sa mnom. Najvažnije mi je da se ne sjekiram, jer se onda dobiju bore",  zaključila je pjevačica.

U avgustu ove godine su objavljene slike na kojima je Severina potpuno obnažena i u kompromitujućim pozama za koje je njen menadžer rekao da su "namještaljke i osvete bivših partnera".

SKANDAL: Severina PONOVO gola!

I kao da to nije bilo dovoljno, samo mjesec i po dana kasnije, na jednom Internet sajtu su osvanule slike gole Severine - neke su golišavi selfiji, poput onih na kojima samo u gaćicama pere zube, a nekoliko slika je uslikao neko drugi - one na kojima leži tako da joj noge pokrivaju tijelo "obučena" samo u crvene cipele.

Prije eksplicitnih fotografija, Severina je doživjela pravi šok kada je njen privatni snimak eksplicitnog sadržaja sa Milanom Lučićem na jahti 2004. godine procurio u javnost.

Tagovi:
Sve vijesti