Dnevni horoskop za 15. 11. 2018.

Autor:

Pročitajte današnji horoskop...

Dnevni horoskop za 15. 11. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Kreativni ste. Potrudite se više oko partnera. Romantični ste. Danas je dan za zabavu, a ne za posao.

Bik

Očekuju Vas  neka nova poznanstva koja će biti značajna. Atmosfera na poslu je odlična i  možete da očekujete jako uspješan dan. Dajte svoj maksimum na radnom mjestu, jer imate višak energije. 

Blizanci

Bavite se više sportom, šetajte makar, to će Vam prijati. Posvetite više pažnje partneru. Nemojte biti pasivni danas, nego se držite plana rada.

Rak

Veoma ste vrijedni i ambiciozni i nadređeni će to cijeniti. Očekujte pomoć od drugih ljudi. Uzimajte vitamine i jačajte imunitet. Moguć je problem sa pritiskom.

Lav

Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom ili partnerom. Poradite malo više na komunikaciji sa drugima. Pričljivi ste i skloni flertu. Ako ste slobodni, ne gubite vrijeme na osobu sa kojom ste bili u prošlosti.

Djevica

Mogući su povećani troškovi. Dobar je dan za kontakte i saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem u vezi sa poslom lako riješiti. Slobodno vrijeme provedite sa partnerom ili prijateljima.

Vaga

Ne zapostavljajte partnera zbog problema na poslu. Ne dozvolite da privatni život utiče na posao i obrnuto. Danas ste pomalo rasijani. Treba Vam odmor.

Škorpija

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko fokusirani na sebe. Bitno je da Vam bude zabavno u vezi. Odličan je dan za izlaske.

Strijelac

Danas imate želju da se više družite sa prijateljima, a to može da zasmeta partneru. Ljubomorne scene bi trebalo da izbjegavate. Moguć je početak neke avanture ili tajne veze, ako ste slobodni.

Jarac

Odredite prioritete. Ne treba sebe da opterećujete brigom o stvarima koje ne zavise od Vas. Fokusirajte se na ono što sami možete da završite.

Vodolija

Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom danas. Slobodni, romantičniji ste nego obično.  Nemate dovoljno motivacije za rad. Potrebni su Vam neki novi planovi na kojima ćete raditi.

Ribe

Danas ste ambiciozniji nego inače. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Izdvojite vrijeme za prijatelje, druženje će Vam prijati. 

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti