Dnevni horoskop za 9. 11. 2018.

Autor:

Evo šta su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 9. 11. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Ne budite ljubomorni, ako ste u vezi. Najbolje bi bilo da provedete vrijeme sa porodicom. Dobro se osjećate. Odradite samo svoj dio posla, ne morate uvijek da pomažete drugima.

Bik

Romantični ste. Danas Vam baš nije dobar dan. Ne kvarite odnos sa partnerom. Nemojte da se opterećujete poslom, jer niste fokusirani, pa nemojte da se preforsirate.

Blizanci

Izdvojite više vremena za partnera. Posao će biti jako naporan danas. Osjećate se prilično nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete. 

Rak

Romantični ste i strastveni. Danas je odličan dan za izlaske i zabavu, bilo da ste u vezi ili ne. Jako ste komunikativni. Znate šta hoćete da postignete na poslu i držite se plana rada.

Lav

Probudite strast u vezi. Zadovoljni ste novčanom situacijom. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje treba da odradite danas.

Djevica

Danas je sve kako treba u vezi. Pričljiviji ste nego inače. Nemojte da se forsirate da radite previše, ako Vam nije do toga. Bolje je da završite šta ste započeli.

Vaga

Očekujte od neke bliske osobe komplimente i pažnju. Ako ste zauzeti, nećete imati nikakve probleme. Danas bi trebalo da se potrudite da budete vrijedni. 

Škorpija

Potrebno Vam je više pažnje od partnera. Niste zadovoljni ljubavnim životom. Moguć je priliv novca, budite detaljni.

Strijelac

Treba da zadržite neke privatne stvari samo za sebe. Ne radi Vam se danas. Provedite više vremena u prirodi, to će Vam prijati.

Jarac

Neki ljudi se mogu mešati u vezu, ali ne dozvolite to. Suzdržite se od kritikovanja kolega, jer Vam se to može obiti o glavu. Budite skloni kompromisima.

Vodolija

Imate previše obaveza na poslu, ali flert sa nekom osobom sa posla je moguć. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu jer će to ceniti saradnici. Ne ulazite u rasprave sa kolegama sa kojima već nemate dobar odnos.

Ribe

Najbolje bi bilo da provedete vrijeme sa partnerom, ako ste zauzeti. Romantični ste. Svakako, na poslu Vam sve ide lakše i brže nego inače. 

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti