Levante ne da Vukčeviću da igra za Crnu Goru!

Autor:

Španski mediji javljaju da je predsjednik kluba iz predrgrađa Valensije Kiko Katalan obavijestio predsjednika FSCG da Vukčević neće igrati za reprezentaciju.

Levante ne da Vukčeviću da igra za Crnu Goru! Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Nikola Điđo Vukčević će preskočiti odlučujuće utakmice u grupi 4 Lige C Lige nacija protiv Srbije (17. novembar, 15.00, Beograd) i Rumunije (20. novembar, 20.45, Podgorica).

Dvadesetšestogodišnji vezista vuče povredu zgloba, u trenažnom je procesu, njegova želja da igra nije sporna, ali je Levante odlučio da ne pusti najskupljeg igrača u istoriji kluba na utakmice reprezentacije. To pišu španski mediji.

“Sanjam EP ili SP, vratiću se kući - u Budućnost”

Navodno, predsjednik Levantea Kiko Katalan je razgovarao sa predsjednikom Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem poručivši mu da Điđo "mora" da preskoči dvije odlučujuće utakmice u Ligi nacija. Opet navodno, tako su procijenili ljekari iz predgrađa Valensije… Jednostavno, španski prvoligaš ne želi da mu se desi situacija iz prethodnog mjeseca - hrabri Điđo je došao sa povredom skočnog zgloba na okupljanje pred okršaje sa Srbijom (poraz 2:0) i Litvanijom (trijumf 4:1), trebao je da odmara tri nedjelje, ali je na sopstvenu odgovornost igrao protiv komšija.

Vukčević je tako pogoršao povredu i do dan danas se nije oporavio, a to je Levanteu zasmetalo...

Sve vijesti