Glumac odbija da upozna ćerkicu? (FOTO)

Iako je dobio dijete prije mjesec dana, glumac i dalje nije posjetio bebu.

Glumac Oven Vilson je posvećeni otac dvojici sinova, iako nije u vezi sa njihovim majkama, ali strani mediji tvrde da je odlučan u namjeri da ne bude takav i prema novorođenoj ćerkici Lajli, kao i da dalje nije upoznao dijete koje je rođeno prošlog mjeseca.

"Oven odbija da upozna svoju ćerku", rekao je izvor za "UsMagazine" i dodao:

"Čak je na sudu još u junu istakao da ne želi prava na posjete. Ne želi da je posjećuje i ne želi nikakva prava starateljstva nad njom."

Glumac se nije oglasio povodom ovoga, ali su za ovaj mediji iz njegovog PR tima samo kratko rekli: "Ovo je privatna stvar i nije dolično da se dalje komentariše".

Oven je bio u vezi sa Lajlinom mamom Varuni Vongsvirates proteklih pet godina i čak se i podvrgao testu za očinstvo koji je pokazao da dijete jeste njegovo - kao da plava kosa i oči nisu bili dovoljan pokazatelj.

Ova vest je iznenadila mnoge s obzirom na to da je u jednom intervjuu glumac istakao da je uzbuđen zbog dolaska bebe. I dok navodno tek treba da upozna malu Lajlu, Oven je otac sedmogodišnjem Roberu koji je dobio ime po njegovom ocu i četvorogodišnjem Finu.

Mračna strana šarmantnog komičara (FOTO, VIDEO)

Prvog sina Roberta je dobio u vezi sa Džejd Djuel. Pet mjeseci nakon rođenja djeteta, Oven je odlučio da raskine vezu uz objašnjenje da nije spreman za tu vrstu obaveze. Džejd se preselila u Njujork kako bi imala pomoć svoje porodice, dok je glumac ostao u Santa Moniki.

U januaru 2014. godine dobio je sina sa Kerolajn Lindkvist, koja je bila njegov lični trener. Ovo navodno nije bila ljubavna veza, već su dijete napravili u dogovoru.

Ovako izgleda Lajla:

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Varunie (@varunie) on

Tagovi:
Sve vijesti