"Mladi za Kosmet" - humanitarno veče uz BS

Autor:

U kripti Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici u subotu i nedjelju, 10. i 11. novembra, biće održani humanitarni koncerti i predavanje povodom proslave decenije postojanja humanitarne organizacije "Mladi za Kosmet - Podgorica"

"Mladi za Kosmet" - humanitarno veče uz BS Foto: Promo/Pavle Božović

Humanitarna proslava pod nazivom "Dogodine u Prizrenu" otpočeće u subotu, u 19 sati, koncertom učenika Prizrenske bogoslovije. Nakon njih će nastupiti crnogorska etno pjevačica Danica Crnogorčević. Specijalni gosti proslave su članovi najpopularnijeg regionalnog hip hop sastava - Beogradskog sindikata, inače autori pjesme "Dogodine u Prizrenu".

Prihod od ove humanitarne večeri, navode iz organizacije "Mladi za Kosmet", namijenjen je Bogosloviji Sv. Kirila i Metodija u Prizrenu i narodu na Kosovu i Metohiji.

"Svi koji žele da uzmu učešće u ovoj akciji prilog će moći da ostave u nekoj od kutija predviđenih za donacije. Takođe, prije i poslije samog koncerta posjetioci će moći da kupe neke od proizvoda 'Mladi za Kosmet' na prodajnom štandu u kripti hrama, čime će takođe dati doprinos ovoj akciju", objašnjavaju organizatori.

U nedjelju, 11. novembra u 11 sati, u kripti će biti održana tribina na temu "Uticaj pop kulture na sistem vrijednosti", na kojoj će učestvovati članovi Beogradskog sindikata i iguman manastira Draganac, arhimandrit Ilarion Lupulović.

Sve vijesti