Samsung najavio savitljivi telefon

Najveći proizvođač telefona na svijetu konačno je i zvanično potvrdio ono o čemu se šuška već neko vrijeme - savitljivi telefon.

Samsung najavio savitljivi telefon Foto: Promo / Samsung

Kompanija Samsung je slikom, na kojoj je savijen logotip kompanije najavila savitljivi telefon, koji će se preklapati kao novine, na primjer. Iz slike bi se reklo da će presavijanje telefona napraviti simetričan uređaj, kojem će ekran moći da se čita sa spoljašnje ili samo unutrašnje strane, mada je to malo vjerovatno, s obzirom na to da je ekran najvažnija stvar na telefonu, pa bi bilo apsurdno da je s unutrašnje strane.

Zapravo, postoje nepotvrđeni izvještaji, koji govore o tome da će savitljivi Samsung, čija će oznaka počinjati slovom “F“ (od engleske riječi FOLDABLE), imati dva ekrana - jedan spoljašnji od 4.6 inča i jedan unutrašnji od preko sedam inča.

Još nepotvrđene informacije otkrivaju da će telefon biti u neku ruku predstavljen tokom predstojeće Samsung Developer Conference (SDC) u San Francisku, a da bi premijera mogla da bude u Las Vegasu na velikom Sajmu potrošačke elektronike - CES 2019.

Pratite nas narednih dana, kad ćemo više pisati o ovom uređaju.

Tagovi:
Sve vijesti