Novi Android za Motorola telefone stigao i kod nas

Android Oreo 8.1 ažuriranje za Moto G5, Moto G5S i Moto G5S Plus je sada dostupan i za korisnike u Crnoj Gori.

Novi Android za Motorola telefone stigao i kod nas Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Najnovija verzija Android 8.1 Oreo je sada dostupna za Moto G5 pametne telefone. Svi vlasnici Moto G5, Moto G5S i Moto G5S Plus uređaja u Crnoj Gori mogu očekivati obavještenje o ažuriranju svakog trenutka.

Uz Android Oreo korisnici će dobiti dodatne opcije, poboljšane funkcije i optimizaciju procesa na svojim uređajima. Android 8.1 Oreo nudi unaprijeđene opcije multitaskinga, veću bezbjednost podataka na telefonu i efektivniju kontrolu obavještenja. I to nije sve! Ovo ažuriranje pokriva i Bluetooth funkcije, Power meni, bateriju i sveobuhvatne performanse uređaja.

Iako su predstavnici prošlogodišnjeg portfolija, modeli iz Motorola Moto G porodice svakako zaslužuju vašu pažnju. Za sve ljubitelje sjajne G serije, Moto G5S je još uvijek dostupan na lokalnom tržištu. Ovaj model je jedan od prvih, koji dolaze sa Turbo Power punjačem. Moto G5S, takođe ima i kameru od 16 MPx sa Phase Detection autofokusom (PDAF) i 5 MPx širok opseg selfi kamere sa LED blicom.

Full HD ekran od 5.2 inča dolazi u paru sa osmojezgarnim procesorom od 1.4 GHz i 4G brzinom. Multifunkcionalni skener otiska prsta takođe nudi dodatne opcije - otključavanje telefona, navigaciju samo uz pokret ili dodir, zahvaljujući one-touch navigaciji.

Moto G5S pruža i neke od Moto Experience karakteristika.

Izvor: Moto.

Izvor: Moto.

Tagovi:
Sve vijesti