Bolt izbačen sa treninga, zbog ugovora!

Autor:

Najbrži sprinter u istoriji do daljeg neće trenirati sa ekipom.

0
A- A A+

Osmostruki olimpijski sprinterski šampion Jamajčanin Usein Bolt (32) isključen je u utorak sa treninga fudbalera Sentral Koust Marinersa, pošto je njegov menadžer odbio ponudu tog australijskog kluba za potpisivanje ugovora.

Bolt od avgusta trenira sa Marinersima, postigao je dva gola u prijateljskoj utakmici, ali nije bio u timu u prvenstvu za utakmicu sa Brizbejnom. Trener Marinersa Majk Malvi rekao je da nije znao da je uprava kluba ponudila ugovor Boltu.

Uprava kluba pregovara sa Boltovim menadžerom Rikijem Simsom, ali je saopštila da je "bez finansijskog doprinosa treće strane, malo verovatno da će Bolt pristati na uslove".

"Da bismo osigurali da se ekipa nesmetano priprema za utakmicu sa Melburn sitijem, Usein Bolt neće ove nedelje trenirati sa ekipom, sve dok ili ako se klub i on ne dogovore oko uslova i ozvaniče dogovor", navodi se u saopštenju australijskog kluba.

Bolt je prošlog leta završio karijeru atletičara, a od tada je trenirao sa fudbalskim kubovima u Nemačkoj, Južnoj Africi, Norveškoj i Australiji, kako bi zaradio profesionalni ugovor.

Tagovi:
Sve vijesti