Mi Mix 3: 10 GB RAM, Snapdragon 845, 5G i najveći ekran

Autor:

Xiaomi se sprema da “začini“ ponudu premijum telefona pred kraj 2018. godine - spreman je Xiaomi Mi Mix 3 i biće nevjerovatan!

0
A- A A+

Nakon što je izbacio jedan od najpopularnijih telefona - Pocophone F1 - Xiaomi je spreman da napravi istu stvar u premijum segmentu - Mi Mix 3 stiže.

Kad se uporedi površina ekrana od 6.5 inča prema površini prednjeg dijela telefona, Xiaomi Mi Mix 3 biće rekorder sa procentualno najvećim ekranom na tržištu u odnosu na površino prednjeg dijela uređaja.

MONDO MobIT

Biće zasnovan na Snapdragon 845 platformi, imaće dvostruku selfi kameru, koja će se pojavljivati izvlačenjem zadnjeg dijela, što znači da će prednja strana imati rekordno velik ekran, koji će, ako je vjerovati procurelim informacijama biti dijagonale 6.5 inča.

Sistem dvostruke kamere podržava otključavanje licem, ali je zasad nejasno da li ima infrared komponentu i da li je 3D, kao na Mate 20 Pro ili iPhone X/XS modelima.

Telefon će podržavati 5G i to će biti prvi takav u prodaji, imaće novu kameru, koja podržava i 960 fps usporeno snimanje videa, a korisnicima će na raspolaganju biti i 10 GB RAM, 128 GB memorije, baterija kapaciteta 4.200 mAh i biće dostupan u makar dvije boje: plavoj i svoj ili crnoj.

Telefon će biti zvanično najavljen 25. oktobra za Kinu, a do kraja godine bi trebalo da se nađe i na drugim tržištima, pa i našim u regionu i Crnoj Gori.

Cijena telefona nije najavljena, ali će biti vrlo konkurentna, sigurni smo.

Izvor: Tech News

Izvor: Tech News

Izvor: Tech News

Tagovi:
Sve vijesti