Rasplakao Viktoriju!

Autor:

Dejvid Bekam u intervjuu rekao o braku nešto što se Viktoriji nije svidjelo...

0
A- A A+

Dejvid i Viktorija Bekam vjenčali su se 1999. godine, a mnoge zanima kako njihov brak i tako dugo opstaje.

Bivši fudbaler je otputovao u Australiju gdje će prisustvovati "Igrama nepobjedivih" (Invictus Games), a tamo je u jednom TV intervjuu odgovarao i na pitanja o braku, između ostalog.

Najprije, pošto se u poslednje vrijeme pisalo da je njihov brak na "klimavim nogama", novinarka ga je pitala da li su mu se smučili tabloidi.

"Ne, naučio sam da ignorišem neke negativne stvari koje se pišu. Mislim da ako se dvoje ljudi dobro poznaju, ako znaju da imaju sjajne prijatelje, sjajnu porodicu uz sebe, ono što moraju da urade je da zaštite svoju djecu".

Nakon toga, novinarka je pitala Bekama koja je tajna njegovog uspješnog i dugog braka sa Viktorijom.

"Mislim da je brak, brak je uvijek naporan posao", odgovorio je. "Imaš djecu, koja žele i zaslužuju tvoje vrijeme, imaš teške situacije poput putovanja, odvajanja od porodice, ali nekako moraš da napraviš da sve to funkcioniše", objasnio je.

I dok je novinarka na društvenim mrežama oduševljeno hvalila Bekama kako je iskren i otvoren, mediji pišu da je njegov odgovor o braku kao "teškom radu" rasplakao Viktoriju Bekam. Preciznije, pišu da je bila vrlo ponižena tim odgovorom i da je "plakala dva dana".

Tagovi:
Sve vijesti