Godine idu, a ti i dalje gola! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Golotinja ju je proslavila, pa ne čudi što ne odustaje od pokazivanja tijela ni kako vrijeme prolazi...

Najpoznatija starleta i rijaliti zvijezda na svijetu, Kim Kardašijan, danas je napunila 38 godina i nema namjeru da "uspori".

Šta reći o njoj kad sve znate - od porno do rijaliti zvijezde i rekordno kratkog braka s košarkašem, preko Kanijea Vesta i rođenja djeteta koje se zove po jednoj strani svijeta, čaše šampanjca koju balansira njen najpoznatiji atribut, rođenja sina "sveca", skandalozne pljačke iz koje je, hvala Bogu, uspjela da izvuče živu glavu, pa do rođenja ćerke Čikago putem surogat majke.

Pred sve porodične i poslovne drame koja je prati - vjerovatno većim dijelom zbog rejtinga rijalitija, ono što je ostala konstanta u životu starleta je definitivno golotinja. Nagledasmo se mi njenog golog tijela vjerovatno više nego sopstvenog, a po svemu sudeći, nema namjeru da se zaustavi.

Posebno od kako je istakla da je smršala i da izgleda bolje nego ikada u životu, društvene mreže su preplavile njene golišave fotke ili barem one gdje je vrlo oskudno obučena.

Kako je nastao "onaj" snimak?

Bilo da reklamira šminku ili samo želi da pokaže cijelom svijetu koliko se dobro osjeća, Kim će uvijek naći način da privuče pažnju... Možda bi samo trebalo da razmisli da će trenutno pažnju prije privući ako je vidimo zakopčanu do grla?

View this post on Instagram

Gonna miss the pink

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Tagovi:
Sve vijesti