MUK na Nou Kampu: Mesi pao na ruku, povredio ligamente!

Autor:

Znamo koliko retko se dešava da Leo Mesi ne može da nastavi meč...

Ućutao je najveći stadion u Evropi!

Publika u Barseloni zanemela je u 17. minutu kada se Leo Mesi posle jednog vazdušnog duela s igračem Sevilje - svom svojom težinom dočekao na desnu ruku - a potom ostao dugo da leži na travi i priziva pomoć.

Jasno je odmah bilo da je u pitanju teži udarac, pošto ih Mesi na svakoj utakmici pretrpi na desetine i retko kada traži lekarsku intervenciju - no, ovaj put je bio u velikim bolovima.

Odmah se uhvatio za desnu ruku, izgledalo je kao da je problem u predelu lakta, a više od sedam minuta mu se kraj terena ukazivala pomoć. Ruka mu je bandažirana, delovalo je da Mesi insistira na tome da se vrati u igru, ali je ipak morao u svlačionicu...


Posle više od dve godine zatražio je izmenu zbog povrede i zabrinuo navijače Barselone posebno što narednog vikenda sledi "El Klasiko" - najveća utakmica sezone.

Inače, Mesi je na ovom meču postigao sjajan gol i još asistirao Kutinju, a publika na "Nou Kampu" jedva da je podigla glas od njegovog izlaska iz igre kada ga je zamenio Usman Dembele, koji je brzo ušao u veliku šansu.

Kako javljaju dobro obavešteni mediji iz Barselone - Mesi NIJE polomio kost i u pitanju je povreda ligamenata lakta, nepoznato za sada koliko ozbiljna.

Spekuliše se da bi mogao da propusti meč sa Realom, ali je rano za takvu prognozu.


Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Sve vijesti