Šta sve NEĆETE dobiti uz novi iPhone od 1.915 eura

Osim telefona dobićete još i slušalice i punjač - ali ne onaj, kojem se mnogi nadaju.

0
A- A A+

Apple je otkrio zvanične cijene za iPhone modele kod nas, koje se kreću do čak 1.915 eura. Ipak, iako će neki od korisnika kod nas dati toliko novca za telefon, moraće da izdvoje još dosta, kako bi iPhone imao sve što će im u nekom trenutku zatrebati.

Apple više u kutiji ne isporučuje adapter, koji Lightning port pretvara u 3.5 mm audio ulaz. Taj dodatak će korisnike koštati najmanje devet dolara.

U kutiji se ne nalazi ni brzi punjač, nego onaj stari, koji svi iPhone korisnici odavno poznaju. Taj dodatak će korisnike koštati najmanje 19 dolara.

Dodatno, ako želite da punite iPhone bežično, za to će vam trebati novi bežični punjač. Taj dodatak će korisnike koštati najmanje 59 ili 69 dolara.

Praksa svih drugih korisnika je da prva dva dodatka uključe u prodajno pakovanje, posebno u premijum ponudi, kojoj i iPhone pripada. Ukoliko nemate bežični punjač, uskoro će vlasnici Huawei Mate 20 telefona pomoći - taj telefon može bežično da napuni nove iPhone modele, kao i sve druge, koji podržavaju bežično punjenje.

Spisak iPhone dodatne opreme možete da pronađete na linku.


Tagovi:
Sve vijesti