Uhapšen Podgoričanin osumnjičen za dvije krađe

Autor:

Pripadnici budvanske policije rasvijetlili su razbojništvo i uhapsili B.V. (25) iz Podgorice jer se sumnja da je prijeteći nožem, ukrao iz fiskalne kase iz marketa Idea u Budvi, oko 1,4 hiljade eura.

0
A- A A+
hapšenje, lisice Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

  “Sinoć oko 22.30 časova u objektu marketa Idea u Ulici Jadranski put u Budvi počinjeno je razbojništvo. Policijski službenici CB Budva su nakon 15 minuta od prijave, identifkovali, pronašli i uhapsili B.V. (25) iz Podgorice. Sumnja se da je on uz prijetnju nožem od radnice marketa ukrao fioku od fiskalne kase u kojoj se nalazilo 1.423,25 eura, nakon čega sje pobjegao”, saopšteno je iz Uprave policije.

Novac je pronađen kod osumnjičenog i biće vraćen vlasniku marketa, a pronađen je i oduzet nož kojim je osumnjičeni prijetio radnici.

“Policija sumnja da je B.V, noć ranije iz prostorija kladionice Meridijan u Ulici Žrtava fašizma u Budvi ukrao150 eura pazara nakon čega je pobjegao. Osumnjičeni je danas, zbog osnovane sumnje da je počinio ova dva krivična djela, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu”, saopšteno je iz policije.

Sve vijesti