Dnevni horoskop za 19. 10. 2018.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 19. 10. 2018.

Dnevni horoskop za 19. 10. 2018. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Kreativni ste. Trebalo bi da se potrudite malo više oko partnera. Romantični ste. Danas možete očekivati uspješan dan u svim sferama.

Bik

Vrijeme je za uživanje kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste pasivni. Vrijedni ste i ambiciozni i to će svi na poslu primijetiti. Očekujte uspjeh.

Blizanci

Pričljivi ste i skloni flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, ali ne gubite vrijeme na neku osobu sa kojom ste već probali nešto u prošlosti. Sada je vrijeme za nove osobe, nove priče. Mogući su povećani troškovi.

Rak

Ne zapostavljajte partnera zato što se brinete oko novca. Ne prebacujte nervozu zbog problema na poslu na partnera. Fokusirajte se na osobu koja Vam se odavno dopada. Moguća glavobolja.

Lav

Posvetite više vremena prijateljima, nemojte biti toliko fokusirani na sebe. Bitno je da Vam bude zanimljivo u vezi. Nervozni ste jer na poslu ne ide sve kako ste zamislili. Prilično ste usporeni danas.

Djevica

Danas imate želju da sklapate nova prijateljstva i da upoznate što više ljudi. To može zasmetati partneru. Ako ste slobodni, na taj način možete primijetiti neku osobu koja će Vam se baš dopasti. Uživajte malo više posle posla.

Vaga

Brinete previše zbog svega, a najviše zbog porodice. Pokušajte da cijenite više sebe i da napravite dogovor sa partnerom, pa će se to dobro odraziti na vezu. Nemate previše volje za rad, ali ni motivaciju. Potrebne su Vam nove ideje i novi projekti. 

Škorpija

Možete biti ambiciozniji nego inače. Ne zapostavljajte privatni život, zbog posla. To može pokvariti odnos sa partnerom. Danas ćete imati buran dan, ali dajte sve od sebe da makar organizujete obaveze bolje.

Strijelac

Isplanirajte vikend. Posvetite više vremena partneru. Slobodni, moguće je novo poznanstvo u izlasku. Ne propuštajte prilike za druženje i zabavu, ma koliko da ste opterećeni obavezama.

Jarac

Veoma ste emotivni, naročito kad je riječ o ljubavi. Ne primajte sve k srcu, jer su moguće besmislene rasprave. Imajte strpljenja njega. Slobodni, posao Vam je na prvom mjestu. Potrebno Vam je dosta odmora.

Vodolija

Lakše Vam je da se družite sa ljudima koji Vas dobro poznaju, sa partnerom. Ne želite da upoznajete neka nova lica. Ispratite zahtjeve koje nadređeni imaju za Vas. Budite odgovorni.

Ribe

Ako imate previše posla, to može prilično loše uticati na Vaš odnos sa partnerom. Pod stresom ste. Najbolje bi bilo da se vidite sa prijateljima ili da nađete neko vrijeme za svoje hobije ili bavljenje sportom. To će Vas opustiti.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti