FIFA 19: Ronaldo, ipak sklonjen (VIDEO)

Autor:

Dok se ne riješi pitanje optužbi za silovanje za koje je zvijiezda Juventusa optužena čelnici FIFA 19 oprezno “doziraju“ Ronaldovu ulogu u promovisanju igre.

0
A- A A+

Kristijano Ronaldo mogao bi da ostane bez glavne uloge‚u ovogodišnjem izdanju hit simulacije FIFA 19  i ko zna čega sve još, ako se dokaže da su optužbe za silovanje, koje su mu stavljene na teret nedavno, istinite. Zbog toga je EA Sports već ranije izdao saopštenje, u kojem se navodi da vrlo pažljivo prate razvoj tog slučaja i da će reagovati u skladu sa rezultatima istrage. Ipak, EA Sports, namjerno ili tek slučajno, umanjio je promotivne aktivnosti Ronalda odmah nakon te izjave, sklanjajući ga sa onlajn promocija igre, a sad mu je u najnovijem videu dodeljena rola u trajanju od svega pet sekundi.

Ronaldo silovao još dvije žene?

S obzirom na to da se radi o Kristijanu Ronaldu i da novi FIFA 19 video traje oko minut i 45 sekundi, a slavni fudbaler Juventusa se u njemu pojavljuje tek pet sekundi, jasno je da su stvari na relaciji izdavač igre i Ronaldo - zategnute. U prethodnom videu, koji je izdat pred izlazak igre, ali i u onom za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, Ronaldo je bio glavna zvijezda, gotovo u svakom trenutku promotivnog klipa.

EA Sports čak nije u video stavio ni naslovnu stranu igre, na kojoj je Ronaldo. Pogledajte video u nastavku.

Izvor: EA Sports FIFA

Sve vijesti