Uhapšen sa 100 grama heroina

Podgorička policija pronašla je oko 100 grama heroina i uhapsila je S.V. (43) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krvično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

0
A- A A+
droga kokain spid heroin narkomani narkomaniji narkotici narkotik diler dileri Foto: MONDO

   “Pripadnici policije zaustavili su juče vozilo marke VW Polo kojim je upravlajo S.V, a sa kojim su se nalazili J.J. i G.Dž. Prilikom pregleda lica i vozila pronađeno je i oduzeto 37 manjih pakovanja heroina, tri tablete buprenorfina i novac u iznosu od 75 eura za koji se sumnjada je stečen vršenjem krivičnog djela. Vozilo je oduzeto radi provjera”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kod J.J. i G.Dž. su pronađene tri tablete ksalola i 1,5 tableta buprenorfina.

“U koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, policijski službenici su pretresali stan koji koristi S.V. i tom prilikom su pronašli i oduzeli jedno veće pakovanje heroina, vagu za precizno mjerenje i predmete za koje se sumnja da služe za pakovanje narkotika. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se S.V. duži vremenski period bavio nabavkom heroina u većim količinama, oko 100 grama, koju je kasnije prepakivao i stavljao u dalji promet”, zaključuju u Upravi policije.

Sve vijesti