Šešelj i Marić vrijeđali Slavka Kalezića!

Autor:

Crnogorski umjetnik Slavko Kalezić tokom gostovanja na Televiziji Happy doživio je brojne neprijatnosti od osuđenika za ratne zločine Vojislav Šešelja, ali i od novinara Milomira Marića.

Šešelj i Marić vrijeđali Slavka Kalezića! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Šešelj je tokom polemike sa crnogorskim umjetnikom u više navrata kazao da crnogorska nacija ne postoji, da je izmišljena. Šešelj i Marić su pokušali da vrijeđaju Kalezića i na seksualnoj osnovi, uz konstantne pokušaje da ga ponize.

Polemika je krenula od pjesme kojom je Kalezić na Eurosongu predstavljao Crnu Goru.

Krenulo je sve od pitanja na kojem je jeziku Kalezić pjevao. Nakon što je odgovorio da je pjevao na engleskom, Šešelj ga je upitao zašto nije pjevao na srspkom, na šta je Kalezić odgovori: "Ili na crnogorskom?". Ovo je izgleda razljutilo lidera Radikala, koji je onda Kaleziću poručio:

“Kakvom crnogorskom? Šta ste po nacionalnosti? Crnogorac? Vi izmišljenoj naciji pripadate. Kako se predstavljate kao pripadnik izmišljene nacije. Crna Gora je srpska zemlja”, nastavio je Šešelj.

Izvor: YouTube/Jutarnji Program TV HAPPY

Kalezić je želio da izbjegne ovu debatu i malo skrene s teme, ali Šešelj mu to nije dozvolio.

Šešelj je upitao Kalezića odakle je, nakon čega mu je crnogorski umjetnik odgovorio da je iz Bjelopavlića, srca Crne Gore, uslijedila je nova runda napada i omalovažavanja.

“Bjelopavlići su slavno srpsko pleme”, kazao je Šešelj.

Nakon što je Kalezić rekao da je feminista, na njega su se brutalno obrušili Šešelj i Marić.

Šešelj ga je pitao kada je shvatio da je feminista, a Marić je otišao korak dalje i dodao kako se u Srbiji takvi ljudi nazivaju drugačije.

“Šta ćeš kad ti ukinemo crnogorsku naciju? Šta ćeš onda da budeš?", upitao je Šešelj.

“Da li je tačno da su svi koji kažu da su Crnogorci homoseksualci”, pitao je je  Šešelj nakon čega je uslijedio Kalezićev odgovor: "Naravno da nisu."

Crnogorski umjetnik i predstavnik na pjesmi Evrovizije 2017. godine Slavko Kalezić gostovao je u Jutarnjem programu televizije Happy gdje je predstavljao svoju knjigu “Moja istina”.

Sve vijesti