Na graničnom prelazu pronašli oko 20 kg skanka

Autor:

Carinski i policijski službenici na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, prilikom kontrole vozila italijanskih registarskih oznaka, pronašli su i oduzeli oko 20 kilograma (kg) skanka.

0
A- A A+

  „Službenici Uprave carina, Carinske ispostave Sukobin i Uprave policije, Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj su, u saradnji sa službenicima policije Albanije na zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, kontrolom vozila pronašli i oduzeli oko 20 kg marihuane tipa skanka“, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Kako je saopšteno, oni su oko deset sati kontrolisali vozilo italijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.K. (54) državljanin Albanije, dok su se u vozilu nalazili H.I. (83) i S.I. (76), takođe državljani Albanije.

„Carinski i policijski službenici su kontrolom vozila, u specijalno napravljenom bunkeru, pronašli i oduzeli 23 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine oko 20 kg“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, u skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, osobe, vozilo i biljnu materiju preuzeli su službenici Albanije radi daljeg postupanja.

Tagovi:
Sve vijesti